Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro

REZULTAT EVALUARE TEHNICO-FINANCIARA

A fost finalizata etapa II de evaluare si selectie planuri de afaceri in cadrul proiectului SOLIDARI PENTRU UN VIITOR MAI BUN. Puteti descarca, accesand link-ul de mai jos, lista proiectelor admise/aflate pe lista de rezerva/respinse in etapa de evaluare tehnica si financiara.

REZULTAT EVALUARE ADMINISTRATIVA SI ELIGIBILITATE

A fost finalizata etapa I de evaluare si selectie planuri de afaceri in cadrul proiectului SOLIDARI PENTRU UN VIITOR MAI BUN. Puteti descarca, accesand link-ul de mai jos, lista proiectelor admise/respinse in etapa de verificare a conformitatii administrative si a eligibilitatii.

Concurs planuri de afaceri

Societatea HIDRO CONSTRUCȚIA ARGEȘ SA, în parteneriat cu Asociația EUROCLASSTRAINING și Asociația de Antreprenoriat FERLENA București, lansează concursul de planuri de afaceri în cadrul proiectului “Solidari pentru un viitor mai bun“ nr. POCU/449/4/16/128402. 21 de antreprenori în economia socială din Regiunile Sud Muntenia și Sud Vest Oltenia (județele Argeș, Călărași, Dâmbovița, Giurgiu, Ialomița, Prahova, Teleorman, Dolj, Gorj, Olt, Mehedinți, Vâlcea) care au absolvit cursul de „Antreprenor in economia sociala” în cadrul proiectului “Solidari pentru un viitor mai bun sau în afara acestuia*, vor beneficia de finanțare nerambursabilă de până la 100.000 de euro/proiect pentru înființarea și dezvoltarea unei întreprinderi de economie socială.

Persoanele, cu domiciliul/reședința în Regiunile Sud Muntenia și Sud Vest Oltenia,  care îşi doresc să transforme ideile inovatoare în afaceri de succes în economia social, se pot înscrie la concursul de planuri de afaceri în perioada 17.08.2020 – 02.09.2020.